Nieuwe levering Jako clubkledij BTH ’86

Het secretariaat ontving deze week de nieuwe levering van de Jako clubkledij. De levering kende heel wat vertraging door een gebrek aan stock omwille van de nasleep van de Corona-pandemie en de woedende oorlog in Oekraïne. Toernooisponsor Castaar zorgde intussen voor de bedrukking ervan.

Bestellingen

Leden die een item bestelden, kunnen voor het afhalen en de betaling ervan contact opnemen met onze secretaris via kevin@badmintonhalle.be of via Whatsapp op het nummer  0497 05 90 42.

Aankoop van clubkledij

Er is opnieuw heel wat stock waardoor geïnteresseerde leden hun BTH ’86 outfit kunnen aankopen. Ook hiervoor kan je contact opnemen met onze secretaris via kevin@badmintonhalle.be of via Whatsapp op het nummer  0497 05 90 42. Competitiespelers die nieuw in het seizoen 2022-2023 starten, krijgen een volledige wedstrijdoutfit door de club aangeboden. Zij kunnen hiervoor hun ploegkapitein aanspreken.

 

 

Jako clubkledij Castaar Badmintonteam Halle '86 badminton Sportcomplex De Bres Castaar BMW L. Louyet