BTH ’86 maakt werk van voorbereiding seizoen 2022-2023

Badmintonteam Halle ’86 is gestart aan de voorbereidingen van het komende badmintonseizoen. De club wil graag verder uitbreiden en verder werken aan een degelijke structuur en is op zoek naar bijkomende ge├źngageerde spelers voor de competitieteams of taken binnen de clubwerking.

Competitie

Voor onze 7 competitieteams zijn we zowel op zoek naar heren als dames die zin hebben in competitiebadminton. Belangrijk hiervoor is dat je over een goeie basis beschikt, maar vooral de inzet en het engagement primeert. Zowel spelers die momenteel actief zijn binnen de recreantenwerking als jeugdspelers zijn welkom, net als spelers van buiten de club die op zoek zijn naar speelmogelijkheden.

Interesse? Spreek onze recreantenverantwoordelijken Bram of Sander aan, laat het weten aan je coach of voor de externe spelers; neem contact op met secretaris Kevin. Mailen kan ook via het contactformulier.

Jeugdcoaches

Om onze jeugdwerking te versterken zijn we op zoek naar bijkomende coaches. Beschik je over een diploma (aspirant) initiator of ben je bereid dit te halen, aarzel dan zeker niet om dit aan te geven bij onze jeugdverantwoordelijke Arno via arno@badmintonhalle.be.
De club voorziet in de kosten van de opleiding en zorgt voor een vergoeding passend bij je diploma.

Umpires

Ook willen we het aantal officials verhogen. Heb je affiniteit met de sport en/of speel je zelf badminton en wil je graag starten als umpire?
Ook dan voorziet de club in de kosten van de opleiding. Meer informatie over de taak van een umpire kan je hier vinden.

 

Competitie dames heren gemengd badminton BTH '86