BTH ’86 pakt opnieuw prijzen bij de jeugd

VVBBC-Cup Kessel-Lo

Dit weekend waren Michael Adams en Britt Dammans actief op de VVBBC-Cup in Kessel-Lo.
Beiden zorgden ze voor een mooie aanvulling van de Halse prijzenkast.

Michael pakte goud in het JE U17 na het winnen van maar liefst 7 wedstrijden. In het MD U17 & U15 werd Britt tweede (samen met partner Veronica Tihenea). De winnaars van de reeks behoorden echter tot het MD U17, waardoor ze naast het zilver in het MD U17 ook goud pakten in het MD U15.

Nationaal Jeugdtoernooi Blauwput

Op het Nationaal Jeugdtoernooi van BC Blauwput werd Ariana Schoeters tweede in het ME U15. Een tweede medaille in het MD U15 zat er helaas niet in. Ariana eindigde met partner Lotte De Vos net naast het podium, op een 4de plek.

VVBBC Cup Nationaal Jeugdtoernooi Blauwput badminton Jeugd Badmintonteam Halle 86 jeugdwerking BTH '86 jeugdopleiding Britt Dammans Ariana Schoeters Michael Adams