Opnieuw heel wat belangstelling voor herfststage BTH ’86

Badmintonteam Halle ’86 organiseerde voor de tweede keer zijn herfststage voor jeugdspelers in Sportcomplex De Bres in Halle.
Onder de leiding van trainers Maxime Deryck, Mathis Willems en Ignas Heyns kregen de kinderen een heel gevarieerde week voorgeschoteld waarin sport en spel werden gecombineerd.

“We leggen de focus op badmintonplezier. Dat wil zeggen dat we de kinderen nieuwe technieken aanleren en hun onderling wedstrijden laten spelen. Maar we verliezen hier ook het fun-aspect niet uit het oog.” zegt trainer Maxime Deryck. “Onze deelnemers zijn een mix van jongens en meisjes tussen 6 en 16 jaar, zowel leden als niet-leden. Het is belangrijk dat ze met een glimlach naar huis gaan en een leuke week hebben beleefd.”

Die aanpak lijkt te werken, want een aantal deelnemers kon mama en papa overtuigen om zich aan te sluiten bij de Halse badmintonclub.

Herfststage herfstvakantie 2019 jeugd jeugdspelers Badmintonteam Halle '86 badminton Sportcomplex De Bres BMW Louyet Argenta Alsemberg - Dworp Blue Note Pub Halle