1H zet zegereeks verder

Ons eerste herenteam stond het voorbije weekend voor een belangrijke wedstrijd met het oog op op de titel in 2de Provinciale A. Brussels International was in de heenwedstrijd nog te sterk – of had het niet iets meer geluk? – en won in Wezembeek-Oppem met 5-3.

Tim kon als ploegkapitein rekenen op zijn volledige selectie. Ben en Niels kregen elk 3 wedstrijden voor de kiezen en wonnen deze ook. Ben had in zijn enkel echter iets meer moeite met Yannick Louison (19-21, 21-5 en 21-16). In 1 dubbel en 2 enkels waren ook 3 sets nodig om het verschil te maken. De overige matchen werden makkelijk gewonnen. 1H wint met 8-0 en pakt 2 belangrijke punten.

Halle staat aan kop in 2de Provinciale met 16 punten. Achtervolgers Dijlevallei en W&L, met respectievelijk 3 en 4 punten achterstand, moeten wel nog twee wedstrijden inhalen.

Badminton Halle Brussel winst De Bres BT Halle